Acupunctuur en preventie

Acupunctuur en preventie

Naar de dokter om gezond te blijven.

Vroeger in het oude China heel gewoon. De Chinese artsen ontwikkelden een geneeskunde waarmee ze ziekten in een vroeg stadium konden herkennen en behandelen. Dt was hun taak, dat was hun kunde. Voor behandeling kozen ze uit n of meer van de 5 pijlers van de TCM: acupunctuur, kruiden, gerichte voedingsadviezen, massage en bewegingsoefeningen.

Ook in onze tijd wordt preventie steeds belangrijker. Het voorkmen van chronische welvaartsziekten is een grote uitdaging voor de gezondheidszorg. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen gezondheidsgedrag kan veel voordeel opleveren. Ok het op tijd aanpakken van beginnende klachten kan veel ellende voorkmen.

TCM/Auriculotherapie kan een grote rol spelen in preventie . Door vroegtijdig verstoringen te herkennen en te behandelen kan het lichaam geholpen worden op eigen kracht zijn evenwicht zelf weer te herstellen.

Ook in het stadium waarin klachten nog functioneel zijn (niet aantoonbaar door onderzoek) kan TCM/Auriculotherapie  nuttig zijn. Door aanpak van de onderliggende zwakte kan direct een begin gemaakt worden met herstel. De kans dat de klacht chronisch wordt, wordt hierdoor kleiner.

Door een gezonde levensstijl kunnen we veel doen voor onze gezondheid. Daarnaast kan acupunctuur (tijdelijk) ondersteuning bieden om het evenwicht weer te herstellen.

Wil je kennis maken met acupunctuur dan is er in onze praktijk de mogelijkheid om enkele behandelingen tegen gereduceerd tarief te krijgen. Zie Maak kennis met acupunctuur

Voor vragen kun je contact opnemen met de praktijk (tel. 050-3094323)

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

   050 -3094323

Adres

Maak een Afspraak

Acupunctuur helpt balans van uw lichaam te herstellen – Het brengt de de levensenergie weer in balans. Acupunctuur helpt tegen migraine, artritis en chronische pijnen, zwangerschappen, etc en is daarin effectiever dan de standaard westerse methode

Maak een afspraak
2018-11-05T15:28:16+00:00
Call Now ButtonMaak een afspraak