Over de kliniek

Over de kliniek2023-03-10T15:41:44+00:00
Barth de Ridder
Barth de RidderArts voor Acupunctuur
In 1975 was het Barth de Ridder die als arts de acupunctuur als eerste naar Noord Nederland bracht.

Acupunctuur de Ridder

In 1975 was het Barth de Ridder die als arts de acupunctuur als eerste naar Noord Nederland bracht.  Hij begon een acupunctuurpraktijk aan het Martinikerkhof in de schaduw van de Martinitoren te Groningen. Al snel bleek de praktijkruimte te klein en de toevloed aan patinten te groot.  Medio 1976 ging de praktijk verder op de huidige locatie aan het Oosterland, no. 6,  in Paterswolde. Een riant onderkomen die volgens het principe van Feng Shui is ingericht.

Feng Shui is een oosterse manier van inrichten van een ruimte, rekening houdend met o. m. lichtinval, de stand van het huis  hoe staat het huis in verhouding tot de noord-zuiidas. Het plaatsen van het meubilair is daarvan afhankelijk. De wachtkamer – de mooiste van Nederland – is daardoor zo rustgevend dat patinten daar na een behandeling nog een tijdje willen blijven zitten.

Maak een Afspraak

Acupunctuur helpt balans van uw lichaam te herstellen – Het brengt de de levensenergie weer in balans. Acupunctuur helpt tegen migraine, artritis en chronische pijnen, zwangerschappen, etc en is daarin effectiever dan de standaard westerse methode

Call Now ButtonMaak een afspraak