Auriculotherapie bij afvallen

Auriculotherapie bij afvallen2018-11-08T05:16:37+00:00

Project Description

Afvallen ? Auriculotherapie biedt ondersteuning

De weg naar je ideale lichaamsgewicht .dit roept bij velen een gevoel van frustratie, dwangmatige discipline, obsessie en uiteindelijk vaak onmacht op.

Dit hoeft niet zo te zijn.

De weg naar het ideale lichaamsgewicht kan ook aangenaam zijn, leerrijk en inspirerend. De moeite waard, niet alleen vanuit medisch perspectief, maar ook in ruimere zin vanuit het perspectief van levenskracht.

In dit proces van bewustwording en verandering van levensstijl kan auriculotherapie ondersteuning bieden. Hierbij wordt gericht gezocht naar blokkadepunten op de oorschelp. Door behandeling van deze blokkadepunten kan zowel de stofwisseling als ook het psychisch evenwicht ondersteund worden. Hierdoor wordt het makkelijker om nieuwe/gezonde eetpatronen te installeren.

Dit leidt behalve tot gewichtsvermindering vaak tot verbetering van het algemene welzijn. Kleine klachten kunnen verdwijnen en ruimte maken voor een natuurlijk en sterker evenwicht.

Begeleiding op deze weg en op gebied van voeding/leefstijl behoren vanzelfsprekend tot de behandeling.

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  0503094323

Maak een afspraak

We zijn 5 dagen per week beschikbaar en hebben specifieke spreekuren voor klassieke acupunctuur, electro acupunctuur , dry needling en auriculotherapie.

Call Now ButtonMaak een afspraak