Acupunctuur en hoofdpijn

Acupunctuur en hoofdpijn2018-11-08T03:40:42+00:00

Project Description

Acupunctuur en hoofdpijn

Hoofdpijn is een van de meest voorkomende klachten binnen een acupunctuurpraktijk. Bijna iedereen heeft weleens hoofdpijn en vaak (te vaak) wordt er dan naar de paracetamol gegrepen. Als je naar de omzet van dit middel kijkt zou je denken dat elke Nederlanders wel hoofdpijn moet hebben. Dat is niet zo dus moeten er wel mensen rondlopen die veel te veel pijnstillers slikken.Hoofdpijn is vaak een signaal van een of ander probleem op psychisch of lichamelijk gebied. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat dat probleem duidelijk wordt en behandeld wordt. Allen maar de hoofdpijn bestrijden is niet goed en zal hooguit een tijdelijk effect hebben. De oorzaak moet worden weggenomen

Er zijn vele soorten hoofdpijn waaronder: spanningshoofdpijn, hoofdpijn bij een onderliggende ziekte, hoofdpijn bij te hoge lichamelijke belasting, tijdens de menstruatie, ect. Acupunctuur kan zeer effectief werken bij vele soorten hoofdpijn. migraine is een apart hoofdstuk (kijk in de lijst van indicaties )

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  0503094323

Maak een afspraak

We zijn 5 dagen per week beschikbaar en hebben specifieke spreekuren voor klassieke acupunctuur, electro acupunctuur , dry needling en auriculotherapie.

Call Now ButtonMaak een afspraak