Acupunctuur en stoppen met roken

Acupunctuur en stoppen met roken2018-11-08T03:38:22+00:00

Project Description

Acupunctuur en roken

Tegenwoordig is het not done om nog te roken, zeker niet in gezelschap. Je hoort  er niet meer bij. Buiten de kroeg onder een parasol of bij een rookpaal op het station. Het stoppen met roken is vooral een mentale kwestie hoewel het verslavende deel niet mag onderschat worden.
Het slagen van een poging van een rookverslaving af te komen ligt vooral bij jezelf. Je kan best wat hulp gebruiken, maar de kern van het probleem en zijn oplossing ligt toch bij jezelf. Uiteindelijk kan je altijd zeggen dat je zelf van het roken bent afgekomen eventueel met een beetje hulp van anderen.

Bij een goede voorbereiding is een acupunctuur behandeling een hele goede optie. Het beste werkt hier de ooracupunctuur van Nogier.( auriculogeneeskunde) In meer dan de helft van de gevallen ben je na n behandeling van het roken af. Soms is een nabehandeling met de klassieke vorm van acupunctuur zeer aan te raden. Een wat langere behandeling is raadzaam als er bijkomende problemen mede een rol spelen naast het verslavende aspect (oa angsten, depressie, relatieproblemen

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  0503094323

Maak een afspraak

We zijn 5 dagen per week beschikbaar en hebben specifieke spreekuren voor klassieke acupunctuur, electro acupunctuur , dry needling en auriculotherapie.

Call Now ButtonMaak een afspraak