Acupunctuur en stress

Acupunctuur en stress2018-11-08T03:59:38+00:00

Project Description

Acupunctuur en stress

Wat is eigenlijk stress?
Stress is een lichamelijk reactieverschijnsel ten gevolge van uitwendige invloeden, voornamelijk aanhoudende spanningen, meestal psychische spanningen.
Iedereen kan verder wel invullen of en hoe dat bij hem of haar is. Het leven nu in deze maatschappij heeft al een hoog spanningsgehalte. Ik noem als voorbeelden o.a. het steeds maar beter presteren, er bij horen, niets missen, de laatste trends volgen en bijhouden, sociale media en de vernieuwingen daarvan vooral niet missen en zo is deze lijst per persoon eindeloos aan te vullen.

Je kunt een aantal dingen doen.
het probleem uit de weg gaan, het probleem proberen op te lossen, hulp zoeken als de eerste twee niets opleveren. Anders naar het probleem kijken, niet als lijdend voorwerp maar als toeschouwer!
Kan soms zeer verhelderend werken.
Hoewel je het zelf moet doen kan de acupunctuur  (praten, behandelen en kruiden) je een tijdje bijstaan en je in de zijlijn van advies dienen.

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  0503094323

Maak een afspraak

We zijn 5 dagen per week beschikbaar en hebben specifieke spreekuren voor klassieke acupunctuur, electro acupunctuur , dry needling en auriculotherapie.

Call Now ButtonMaak een afspraak