Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur2018-11-08T03:52:49+00:00

Project Description

Cosmetische acupunctuur

Opeens zijn ze er : de rimpels,  wallen onder de ogen, ongewenste verkleuring van de huid.

Een paar lachrimpeltjes kunnen getuigen van een vrolijk leven,  sommige rimpels geven zelfs karakter aan een gezicht . Maar toch..soms past de uitdrukking van je gezicht niet meer bij je innerlijk gevoel.

Wil je daarin verandering aanbrengen dan zijn er meerdere mogelijkheden.

En daarvan is de cosmetische acupunctuur.

Hoe werkt cosmetische acupunctuur ?

– door toename van de doorbloeding verbetert de zuurstofvoorziening en het ontgiftigingsproces. Dit heeft een gunstig effect op de kleur, stevigheid en textuur van de huid.

-toename van de collageenvorming, waardoor de huid steviger wordt

-stimulatie van de gezichtsspieren, waardoor verslapping wordt tegengegaan

-het zetten van naaldjes brengt een soort wondhelingsproces op gang dat d.m.v. celvernieuwing en collageenvorming bestaande rimpels doet

Naast behandeling d.m.v. naalden beschikken we ook over een LASERNEEDLE-systeem: dit bestaat niet uit naalden maar uit 12 laserlichtbundels die op een volstrekt pijnloze wijze het werk van naalden kunnen overnemen. Door een grote keus aan laserfrequenties biedt de LASERNEEDLE vele therapeutische mogelijkheden.

Ook diverse andere huidklachten, zoals o.a. acn, eczeem, psoriasis, slecht genezende wonden ( zie ook op deze site: Acupunctuur bij HUIDKLACHTEN) kunnen hiermee behandeld worden.

Duur van een behandeling: 1/2 – 1 uur. Behalve in het gezicht zullen ook punten aan rug,onderarmen en onderbenen behandeld worden.

vervagen

-acupunctuur helpt de huid door de hormoonspiegels te reguleren en te balanceren. Dit heeft behalve op de huid een gunstig effect op het algehele welbevinden

Hoe snel kun je effect verwachten ?

Het effect van cosmetische acupunctuur is op korte termijn natuurlijk niet zo drastisch als dat van een chirurgische correctie. Vaak merkt men wel direct het weldadige effect van de ontspanning; ook op de uitstraling van het gezicht. Na 2 tot 3 behandelingen beginnen rimpels te vervagen en in de loop van verdere behandelingen wordt het effect op de spieren in het gezicht steeds duidelijker. Dit leidt tot steeds betere gezichtscontouren.

Openingstijden

Ma – Vrij 8:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

  0503094323

Maak een afspraak

We zijn 5 dagen per week beschikbaar en hebben specifieke spreekuren voor klassieke acupunctuur, electro acupunctuur , dry needling en auriculotherapie.

Call Now ButtonMaak een afspraak